Trots att du är intresserad av inredning, läser bloggar och magasin i ämnet samt har koll på rådande trender kan det ändå kännas som att du har fastnat. Du behöver ny inspiration till din bostad och något som kan ge nya idéer är spel. Dels finns det inredningsspel där du kan möblera med prylar från riktiga butiker, dels kan spelmiljöerna ge inspiration eller så kan du utgå från ett speltema när du inreder.

Appar för inredning

Idag finns det självklart appar för inredning. Home Design är en app för Androider som på samma gång är ett spel och en inspirationsguide. Du får olika uppdrag, till exempel att inreda ett barnrum och sedan får andra spelare rösta på det bidrag de gillar bäst. Du använder dig av möbler från riktiga tillverkare. Vill du sedan köpa dessa i fysisk form kanske det inte skadar med ett tillskott från exempelvis casinot Leo Vegas.

Inspireras av spelmiljöer

Finns det kanske ett särskilt slotspel du tilltalas av tack vare designen? Leo Vegas har en utpräglad trendkänsla när det gäller såväl bonusar som andra erbjudanden och är kända för fantasifulla och inspirerande teman. Varför inte hämta inspiration från ett eller flera av deras spel och använda grafiken och färgerna i dina egna inredningsdetaljer på exempelvis kuddar, gardiner och plädar? Det skapar en unik och personlig känsla i ditt hem och gör det ännu mysigare.

Eller så kan du låta designen från ett fysiskt spel avgöra din inredning. Ett exempel på ett klassiskt spel är schack. Det finns schackbräden i både marmor och fina träslag som är jättefina att använda som en del i inredningen för att skapa en unik och personlig känsla. Schackspel finns i mängder av olika stilar, exempelvis i vackert glas eller kitschig plast. Anpassa inredningen efter brädet och skapa en sober och stilren eller rolig och lekfull look.