Om mig

Mitt namn är Myrna Karlsson och jag är en positiv, levnadsglad och inredningsgalen tjej på 28 år. Jag bor tillsammans med min sambo och våra två hundar i Jakobsberg, en liten förort utanför Stockholm. Här har vi gjort det bästa utav vår lilla tvåa, men det finns alltid rum för förbättringar! Inredning i alla dess former är verkligen min passion, och jag har alltid något nytt projekt på gång.

Om migDenna blogg skiljer sig kanske åt från andra inredningsbloggar i det att jag kommer att släppa in er till stor del i mitt hem, visa upp hur jag och min familj bor och hur jag har löst olika utmaningar gällande utrymmet. Jag vet att det är många med mig som idag bor i mycket små lägenheter, och det är lätt att lusten, motivationen och inspirationen tryter. Man kanske bor i en liten etta med kök eller en studentlägenhet med kokvrå, och känner att det är omöjligt att få plats med alla sina saker, ännu mindre att faktiskt göra det snyggt. Men jag har mängder med tips på förvaring och inredningsdesign för små ytor, och du kommer att känna en helt annan glädje inför din bostad när du har hängt med mig ett tag. Alla kan få det snyggt hemma!

Min smak och inspirationskällor

Om migJag brinner för den orientaliska stilen, med influenser främst från Asien. I mitt hem finns massor med färger, från topp till tå. Hemligheten ligger i att kombinera dessa intensiva, sprakande färger med större föremål i naturnära nyanser, så som en beige soffa, en brun kista som vardagsrumsbord eller en stor matta i sisalfiber. Jag har mängder med buddhastatyer, instrument jag hämtat från Australien och Bali, och små dekorationer jag tagit med mig från resor i världens alla hörn. Det är också viktigt för mig att arbeta med tillvaratagna material; en gammal fruktlåda i mörkt trä kan till exempel ställas på höjden och bli ett snyggt bord till en lampa. Det är bara min fantasi som sätter gränser, och så ska det också bli för dig!

Tävlingar

Jag annonserar regelbundet om nya tävlingar här i bloggen, och det beror på att jag älskar mina läsare så mycket. Jag tycker att ni är värda något för att ni hänger med mig på den här resan! Håll därför utkik efter detta, nya tävlingar kommer upp ca en gång i veckan och man har chans att vinna en hel massa roliga priser – självklart handlar det om snygga inredningsprylar.
Välkommen!